Profetët
Nga Egjipti në Medjen 

Pa humbur kohë, Musai (a.s.), mori udhën drejt Medjenit. Në fakt, ai kurrë s’kishte dalë jashtë qytetit dhe as që…

Profetët
MUSAI-Alejhisselam-

I cili me mrekullinë e shkopit të tij, e mbyti faraonin mendjelehtë në dallgët e Detit të Kuq dhe vëllai…

Profetët
Ejkeasit

Ejke, i thonë vendit të mbuluar me pyll të dendur. Ejke është zona që shtrihet prej bregut të Detit të…

1 2 3 4 11